.

Met meer dan 50 jaar ervaring is Ganzeboom toonaangevend in de Europese transmissiebranche. Kwaliteit, efficiëntie, kennis en duurzaamheid zijn de kernwaarden van onze visie en de focus van onze werkwijze. Dit vertaalt zich in een breed en betaalbaar productaanbod en betrouwbare dienstverlening.

Ganzeboom Transmissies staat voor hoogwaardige versnellingsbak revisie van zowel automaat als handgeschakelde versnellingsbakken. In dit vak spelen ervaring en kennis een belangrijke rol, en aangezien wij voor automatische en handgeschakelde auto’s versnellingsbakken reviseren sinds 1968, hebben wij dat zeker!

Welk transmissie onderdeel u ook nodig heeft, Ganzeboom levert hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen, tijdig en met garantie. Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden, hierdoor loopt uw reparatie geen vertraging op. Wij leveren uw onderdelen wanneer u ze nodig heeft.

Over Ganzeboom

Al sinds 1968 is het familiebedrijf Ganzeboom Transmissies hét aanspreekpunt voor versnellingsbak revisies. Van automatische versnellingsbakken tot handgeschakelde modellen: we doen het allemaal. Dankzij deze jarenlange kennis lukt het ons altijd om u van de beste service en kwaliteit te voorzien. We werken met hoogwaardige materialen en beschikken over een team van experts. Dit maakt Ganzeboom Transmissies toonaangevend binnen de Europese transmissiebranche.

Nieuws

Technical bulletin

06 februari 2024
MLGU Mainshaft premature wear: Ca...

Christmas wishes

14 december 2023
...

Wij zijn op zoek naar een assistent inkoper

11 oktober 2023
Ganzeboom Transmissies is op zoek naar een assiste...

Wij zijn op zoek naar een inkoper

11 oktober 2023
Ganzeboom Transmissies is op zoek naar een inkoper...

Transmissie onderdelen

U kunt bij Ganzeboom niet alleen terecht voor gebruikte, gereviseerde en nieuwe versnellingsbakken. Maar ook leveren wij transmissie onderdelen voor bijna alle versnellingsbakken. Wij leveren doorgaans binnen 24 uur.

Versnellingsbak revisie

Is uw versnellingsbak toe aan revisie? We helpen u bij het reviseren van alle soorten versnellingsbakken. Na het uitvoeren van de revisie zorgen we voor een zorgvuldige controle, zodat we zeker weten dat versnellingsbak weer goed werkt. Daarbij profiteert u bij Ganzeboom van 1 jaar garantie na een revisie.

Contact

Wanneer u een expert nodig heeft voor uw versnellingsbak, kunt u terecht bij Ganzeboom Transmissies. Onze vestigingen zijn op verschillende locaties te vinden:

Almelo

Planthofsweg 45
7601 PH Almelo

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:15 uur tot 17:00 uur. Tussen 12:30 uur en 13:30 uur zijn we gesloten.

+31(0) 546 819 510

Nuland

Handelsstraat 3
5391LP   Nuland

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:15 uur tot 17:00 uur. Tussen 12:30 uur en 13:30 uur zijn we gesloten.

+31(0) 734 114 750