Koppelomvormers

Koppelomvormers

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij ook op dit gebied garant voor kwaliteit, snelheid en service. Onze gekwalificeerde mensen werken met de modernste apparatuur en zorgen ervoor dat elke koppelomvormer na revisie computergestuurd wordt gebalanceerd.

Naast de levering van nieuwe onderdelen verzorgt Ganzeboom ook revisie van koppelomvormers in eigen huis. Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij ook op dit gebied garant voor kwaliteit, snelheid en service. Onze gekwalificeerde mensen werken met de modernste apparatuur en zorgen ervoor dat elke koppelomvormer na revisie computergestuurd wordt gebalanceerd. Ganzeboom is lid van de Torque Converter Rebuilders Association (TCRA), een professionele organisatie die streeft naar een continue verbetering van het kennisniveau   waarop revisiebedrijven van koppelomvormers opereren.

               Koppelomvormer revisie apparatuur

Technisch bulletin Mercedes koppelomvormers

Het is belangrijk op de conditie te letten van Mercedes koppelomvormers om vroegtijdige problemen te voorkomen. De druk reguleringsklep, TCC/klep en smeer klep zijn bekend voor slijtage. Over het algemeen valt het aan te raden het kleppenhuis te reviseren na 100.000 km of meer! Gebruik de goede transmissie olie, MB 236.14. Reset de transmissie omvormers met diagnostiek gereedschap. Voer aanpassingen uit met het diagnostiek gereedschap. Tot dusver hebben we gemerkt dat alleen de OEM scanner dit kan doen.