Automaat en handgeschakelde versnellingsbak revisie

Ganzeboom Transmissies staat voor hoogwaardige versnellingsbak revisie van zowel automaat als handgeschakelde versnellingsbakken. In dit specifieke vak spelen ervaring en kennis een belangrijke rol, en aangezien wij voor automatische en handgeschakelde auto's versnellingsbakken reviseren sinds 1968 doen hebben wij dat zeker! Daarnaast blijft dit vak zich continu door ontwikkelen en daarom zorgen wij ervoor dat onze medewerkers steeds worden voorzien van nieuwe technische kennis en gereedschappen om het vak optimaal uit te kunnen voeren.

Tijdens een versnellingsbak revisie bij Ganzeboom Transmissies lopen wij de versnellingsbak volledig na, alle onderdelen worden stuk voor stuk nauwkeurig doorgenomen op slijtage, hun werking en schade. Daarin combineren wij kennis, kwaliteit en top service om weer een goed werkende versnellingsbak te kunnen leveren.

  • Een jaar garantie na revisie
  • Alle onderdelen op voorraad
  • Meer dan 40 jaar ervaring

Altijd één jaar garantie op uw gereviseerde versnellingsbak.

Plan direct een afspraak in

 

Revisie van de versnellingsbak

Verleng de levensduur van uw versnellingsbak door preventieve revisie

Wij doen meer dan alleen de versnellingsbak revisie. Zo leveren wij verschillende onderdelen voor tal van transmissies die in eigen magazijn voorradig zijn, beschikken wij over een grote voorraad versnellingsbakken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u meer informatie over de versnellingsbak revisie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier, wij geven u graag het beste advies!

Almelo:0546 819 510
Amsterdam:020 411 4750
Nuland:073 522 9833

U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier.

 

Volledig getest en gecontroleerd

Answermatic kleppenhuis testbank

Nadat wij een versnellingsbak revisie hebben uitgevoerd zullen wij deze daarna zorgvuldig testen om zeker te weten dat wij een goed eindproduct afleveren. Dankzij onze speciale Axiline testbank kunnen wij de versnellingsbak volledig testen. Daarnaast beschikken wij over een Answermatic kleppenhuis testbank, middels deze testbank kunnen wij de afzonderlijke kleppenhuizen testen op hun werkzaamheid.

Bij de revisie van automatische versnellingsbakken komen wij regelmatig defecten in de koppelvormers tegen. Daarom wordt er bij elke revisie van een automatische versnellingsbak ook een revisie van de koppelvormer uitgevoerd. Dankzij verschillende hightech apparatuur, zoals computergestuurde las- en balanceerapparaten, kunnen onze gespecialiseerde medewerkers deze revisie perfect uitvoeren.

 

 

Ganzeboom, meer dan alleen versnellingsbak revisie

Wij gebruiken geavanceerde apparatuur zoals computergestuurde las- en balanceerapparaten bij een koppelomvormer revisie.

Wij doen meer dan alleen de versnellingsbak revisie. Zo leveren wij verschillende onderdelen voor tal van transmissies die in eigen magazijn voorradig zijn en beschikken wij over een grote voorraad versnellingsbakken. Door onze eigen ruime voorraad en dankzij nauw contact met onze leveranciers kunnen wij een snelle levering garanderen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor koppelomvormers en het spoelen van uw versnellingsbak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u meer informatie over de versnellingsbak revisie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier, wij geven u graag het beste advies!

Bij Ganzeboom bent u er zeker van dat de versnellingsbak vakkundig wordt gereviseerd. Wij geven 1 jaar garantie op de versnellingsbak revisie.

 

Over Ganzeboom Transmissies

Ganzeboom Transmissies staat voor hoogwaardige versnellingsbak revisie van zowel automatische versnellingsbakken als van handgeschakelde versnellingsbakken. In dit specifieke vak spelen kennis en ervaring een belangrijke rol. Aangezien wij sinds 1968 automatische en handgeschakelde auto's versnellingsbakken reviseren, hebben wij dit zeker! Daarnaast blijft dit vak zich continu ontwikkelen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze medewerkers steeds worden voorzien van nieuwe technische kennis en gereedschappen, om het vak optimaal uit te kunnen voeren.

Tijdens een versnellingsbak revisie bij Ganzeboom Transmissies lopen wij de versnellingsbak volledig na. Alle onderdelen worden hierbij stuk voor stuk nauwkeurig doorgenomen op slijtage, hun werking en schade. Daarin combineren wij kennis, kwaliteit en topservice, om zo weer een goed werkende versnellingsbak te kunnen leveren.

 

Contact

Indien u een afspraak wilt maken, een prijsopgave wilt aanvragen of vragen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze vestigingen of het onderstaande formulier invullen.

Almelo:0546 819 510
Amsterdam:020 411 4750
Nuland:073 522 9833

Naam*
E-mailadres*
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Merk/Model
Bouwjaar
Kenteken
Chassisnr.*
Vestiging*
Bakcode
Voorkeursdatum
Klachtomschrijving*
Woonplaats*