.

Met meer dan 50 jaar ervaring is Ganzeboom toonaangevend in de Europese transmissiebranche. Kwaliteit, efficiëntie, kennis en duurzaamheid zijn de kernwaarden van onze visie en de focus van onze werkwijze. Dit vertaalt zich in een breed en betaalbaar productaanbod en een betrouwbare dienstverlening.

Ganzeboom levert hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen, tijdig en met garantie. Bestellingen voor 15.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden, hierdoor loopt uw reparatie geen vertraging op.

Alle onderdelen zijn online verkrijgbaar via webshop.ganzeboom.net

Versnellingsbak revisie specialist

Ontdek Ganzeboom

Ganzeboom is opgericht in 1968 door Ben Ganzeboom en wordt geleid door zijn zonen Mark, Michel en Rob Ganzeboom. In 1968 reviseerde Ben al automatische versnellingsbakken. In 1992 zijn Mark en Michel begonnen bij Ganzeboom en Rob volgde in 2003. In Almelo werken momenteel circa 50 mensen en er worden ca. 2500 revisies per jaar uitgevoerd. Vanuit Almelo versturen wij ook dagelijks koppelomvormers, kleppenhuizen en andere transmissieonderdelen naar specialisten door heel Europa en ook daarbuiten.

 

Vacatures

We hebben allemaal verschillende taken en aandachtsgebieden, maar we hebben één gemeenschappelijk doel; streven naar 100% klant-tevredenheid. In de praktijk betekent dit kwaliteit leveren voor een scherpe prijs en een adequate oplossing bieden voor alle transmissie-problemen.

Wij werken onderling nauw samen en de organisatie is zo plat mogelijk. Dat geeft een ontspannen sfeer, waarbij iedereen zich goed realiseert dat bij een topbedrijf ook topprestaties horen.

Lees meer

Inkoper

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van producten en materialen bij (internationale) toeleveranciers. Je beheert en versterkt de relaties met huidige leveranciers, maar bent ook continu op zoek naar potentiële nieuwe partners en alternatieve producten.

Assistent-Inkoper

Als assistent-inkoper bij ons ben je in contact met de leveranciers en met je interne collega’s. Je plaatst continue bestellingen bij leveranciers en zodra je merkt dat een leverancier niet tijdig kan leveren ga je op zoek naar alternatieven.

Verkoop binnendienst

Wij zoeken als uitbreiding van onze organisatie in Almelo een Verkoopmedewerker binnendienst. Weet jij hoe je op een juiste manier klanten kunt informeren en adviseren? Houd je ervan om de verbindende factor te zijn tussen mensen, diensten en producten? Dan ben jij misschien wel degene die ons team kan versterken. Als commerciële professional werk je op de Inbound Sales afdeling.

Automonteur revisie & diagnose (32-40 uur)

Sta jij bekend om het leveren van kwaliteit? Haal jij voldoening uit het detecteren van storingen? En kun je niet wachten om jezelf (verder) te specialiseren in het reviseren van automatische versnellingsbakken? Dan heeft Ganzeboom een functie waar jij je helemaal in kunt uitleven!

Magazijnmedewerker (full- of parttime / als bijbaan)

Weet jij van aanpakken binnen een prettige informele werkomgeving? Kent het magazijn voor jou geen geheimen meer of heb je weinig ervaring maar leer je snel? Dan bieden we je graag een flexibele baan in een nuchter familiebedrijf aan.

Automonteur uit/inbouw

Voor veel van onze klanten verzorgen wij niet alleen de revisie maar ook de uit-/inbouw van versnellingsbakken. Dit vereist veel sleutelwerk, waarbij nauwkeurigheid en systematisch werken van groot belang zijn. Daarom zoeken wij monteurs waarvoor het een passie is om aan auto’s te sleutelen.

Contact

  Nuland | ‘s-Hertogenbosch

  • Handelsstraat 3
  • 5391 LP Nuland
  • Nederland
 • nuland@ganzeboom.net
 • Werkplaats receptie/revisie
 • 073 - 52 29 833
 • Openingstijden
  Maandag – Vrijdag: 08:15 – 17:00

  Pauze van 12.00 – 13.00

  Amsterdam (Drop-off Point)

  • Berchvliet 13b
  • 1046 CB Amsterdam
  • (Ind.terrein Westpoort – Sloterdijk)
 • info@ganzeboom.net
 • Informatie
 • 020 - 411 47 50
 • Openingstijden
  Maandag – Vrijdag: 08:15 – 17:00