Versnellingsbak revisie

Is uw versnellingsbak niet soepel meer of maakt uw auto een raar geluid als u schakelt? Dan is uw versnellingsbak wellicht toe aan revisie. Ganzeboom Transmissies helpt u graag om uw versnellingsbak te reviseren voor zowel automatische als handgeschakelde versnellingsbakken. Onze specialisten hebben ruim 40 jaar ervaring met het reviseren van versnellingsbakken en werken aan de hand van de nieuwste inzichten aan de revisie. Dit zorgt ervoor dat we continu blijven ontwikkelen en vooruitstreven.

  • Een jaar garantie na revisie
  • Alle onderdelen op voorraad
  • Versnellingsbak revisie sinds 1968

Altijd één jaar garantie op uw gereviseerde versnellingsbak.

Plan direct een afspraak in

Revisie van de versnellingsbak

Wij doen meer dan alleen de versnellingsbak revisie. Zo leveren wij verschillende onderdelen voor tal van transmissies die in eigen magazijn voorradig zijn en beschikken wij over een grote voorraad versnellingsbakken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u meer informatie over de revisie van uw versnellingsbak? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons, wij geven u graag het beste advies!

Volledig getest en gecontroleerd

Nadat wij een versnellingsbak revisie hebben uitgevoerd, testen we deze zorgvuldig om zeker te weten dat we een goed eindproduct afleveren. Dankzij onze speciale Axiline testbank kunnen we de versnellingsbak volledig testen. Daarnaast beschikken we over een Answermatic-kleppenhuistestbank. Met deze testbank kunnen we afzonderlijke kleppenhuizen testen op hun werking.

Bij de revisie van automatische versnellingsbakken komen wij regelmatig defecten in de koppelomvormers tegen. Daarom wordt er bij elke revisie van een automatische versnellingsbak ook een revisie van de koppelomvormer uitgevoerd. Dankzij verschillende hightech-apparatuur, zoals computergestuurde las- en balanceerapparaten, kunnen onze gespecialiseerde medewerkers deze revisie perfect uitvoeren.

Ganzeboom, meer dan alleen versnellingsbak revisie

Bij ons krijgt u meer dan een gereviseerde versnellingsbak. We leveren u graag diverse onderdelen voor een tal van transmissies die bij ons voorradig zijn. Hiernaast beschikken we ook over een grote voorraad versnellingsbakken in ons magazijn. Door onze ruime voorraad en nauwe contacten met leveranciers, kunnen we snelle levering garanderen. U kunt ook bij ons terecht voor koppelomvormers en het spoelen van uw versnellingsbak.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten of wilt u meer informatie over de versnellingsbak revisie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier, we geven u graag het beste advies!

Bij Ganzeboom bent u er zeker van dat de versnellingsbak vakkundig wordt gereviseerd. We bieden u altijd 1 jaar garantie op onze versnellingsbak revisie.

Over Ganzeboom Transmissies

Ganzeboom Transmissies staat voor hoogwaardige versnellingsbak revisie van zowel automatische versnellingsbakken als van handgeschakelde versnellingsbakken. In dit vak spelen kennis en ervaring een belangrijke rol. Die kennis en ervaring hebben we zeker! Wij reviseren al sinds 1968 versnellingsbakken van automatische en handgeschakelde auto's! Doordat ons vakgebied zich constant blijft ontwikkelen, zorgen we dat onze versnellingsbak revisies worden uitgevoerd aan de hand van de nieuwste kennis en met de beste gereedschappen.

Versnellingsbak revisie kosten

Als u door blijft rijden met een versnellingsbak die aan revisie toe is, kan dit uiteindelijk meer schade veroorzaken. De kosten van die schade zullen hoger zijn dan de prijs die u betaalt voor de versnellingsbak revisie. Bij Ganzeboom Transmissies krijgt u topkwaliteit en service tegen lage kosten. Bent u geïnteresseerd in het reviseren van uw versnellingsbak? Neem dan contact met ons op en krijg inzicht in de kosten van een gereviseerde versnellingsbak.

Laat uw versnellingsbak repareren door een specialist

Door onze ruime ervaring zijn wij dé specialist in Amsterdam, Almelo en Nuland. Laat uw versnellingsbak daarom repareren door Ganzeboom. Zo bent u zeker van topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Neem contact op voor versnellingsbak revisie

Heeft u vragen over onze versnellingsbak revisie of wilt u een indicatie van de kosten opvragen? Neem telefonisch contact op met de vestiging bij u in de buurt. We helpen u graag verder.

Amsterdam
T: 020 - 4114750

Veelgestelde vragen over versnellingsbak revisie

Hoe lang duurt een versnellingsbak revisie?

De reparatie of de revisie van uw versnellingsbak voeren we uit in ongeveer 5 werkdagen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, voor een indicatie van de kosten of met andere vragen die u nog heeft.

Hoe weet ik of mijn versnellingsbak aan revisie toe is?

Als uw auto vreemde geluiden maakt tijdens schakelen, u een rare geur ruikt of een lampje begint te branden, is uw versnellingsbak toe aan revisie. We raden u aan om direct in actie te komen, zodat er enkel kleine reparaties nodig zijn.

Hoe houd ik het langste mijn versnellingsbak goed?

Om het langst te kunnen genieten van uw versnellingsbak, is het slim om het oliepeil en de filters goed in de gaten te houden. Hiernaast is het ook slim om bij de kleinste geluiden, geurtjes of moeite met schakelen direct onze specialisten te raadplegen. Dit voorkomt onnodige kosten en zorgt ervoor dat de versnellingsbak langer meegaat.

Wat kost versnellingsbak revisie?

De kosten voor een revisie zijn afhankelijk van de staat van uw versnellingsbak. Het is daardoor van belang dat u contact met ons opneemt, zodat we hier een accurate inschatting voor kunnen maken.