Automaatbak

Automaatbakken: alle automerken en types op voorraad

Kies uit meer dan 20 automaatbakken, wij leveren direct uit voorraad. Ganzeboom repareert, reviseert en vervangt uw automaatbak met garantie. Zo ontvangt u tot wel 6 maanden garantie op een gebruikte automaatbak en tot 12 maanden op gereviseerde bakken. Nieuwe automaatbakken zijn eveneens voorzien van 12 maanden garantie.

  • Automaatbakken direct uit voorraad leverbaar
  • Alle automerken en motortypes
  • Nieuwe, gereviseerde en gebruikte automaatbakken

Zoek in onze online voorraad en gebruik de automaatbakcode om snel uw gewenste automaatbak te vinden. U kunt eenvoudig filteren op merk, type en status, maar ook direct zoeken op het kenteken van de auto waar u onderdelen voor zoekt.

Vind uw automaat versnellingsbak in onze voorraad

Versnellingsbakken voor handgeschakelde auto’s vindt u in het auto-onderdelenoverzicht.

Automaatbak onderdelen

Naast complete versnellingsbakken voor automaten vindt u in ons aanbod ook vele andere automaatonderdelen, waaronder koppelomvormers, transmissie filters, hydraulische filters, lagers, keerringen en tandwielen. Bij het zoeken in de voorraad kunt u eenvoudig filteren op nieuwe, gereviseerde en gebruikte onderdelen.

Revisie automaat

Wanneer een automaatbak vervangen of gerepareerd moet worden, is revisie een voordelig alternatief. Preventieve revisie is echter nog beter en daarom altijd raadzaam. Hiermee bent u dure reparaties voor en verlengen we de levensduur van de versnellingsbak. Tijdens een revisie controleren we de automaatbak, reinigen we onderdelen en vervangen we versleten onderdelen. Ontdek meer over het reviseren van versnellingsbakken.

Revisie automaat

Olie uit automaat verversen of spoelen?

Versnellingsbakken spoelen we om de risico’s op uitval van de transmissie te verminderen. Bij een spoelbeurt van de automaatbak vervangen we tot 90% van de olie. Automatische versnellingsbakken hebben een specifieke opbouw, waardoor er bij het reguliere verversen slechts 60% van de olie vervangen wordt. Door de automaatbak te spoelen weten we dus meer van de oude olie te verwijderen, wat positief is voor de levensduur van de versnellingsbak. Meer informatie over het spoelen van versnellingsbakken.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een specifieke automaatbak, is een bepaalde versnellingsbak niet direct te vinden in het online overzicht of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze vestigingen bij u in de buurt:

Revisie automaatbak

Ganzeboom Transmissie Almelo:

Ganzeboom Transmissie Amsterdam:

Ganzeboom Transmissie Nuland: